6 april 2022 was voor onze muzikanten in de dop de laatste blokfluitles. Vaders, moeder, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes waren uitgenodigd om te komen luisteren naar wat de leerlingen allemaal hadden geleerd. We hebben veel verschillende liedjes voorbij horen komen, Mieke hou je vast, het Europese lied (Ode an die Freude) en hot cross buns. Sommige liedjes werden door de leerlingen ook tweestemmig gespeeld of uit het hoofd.

Ook kregen de toeschouwers uitleg over verschillende muzieknoten en hoe lang deze duren. En daarna moesten de leerlingen en toeschouwers hun speurneuzen opzetten door paaseieren te zoeken met verschillende noten erop. Dit ging iedereen super goed af!

Nadat alle liedjes waren gespeeld en iedereen had laten horen wat ze konden kregen alle kinderen nog een heus blokfluitdiploma en wat lekkers van de blokfluit juf.

Aankomende maandag 11 april zijn deze blokfluitleerlingen uitgenodigd om bij ons opleidingsorkest te komen kijken of ze misschien wel verder willen met het maken van muziek op de blokfluit of op een ander instrument.

Meer informatie over de blokfluitlessen of onze andere muzieklessen? Neem gerust contact met ons op!