Rabo ClubSupport 2019 Eendracht

Stemmen op Eendracht voor Rabobank ClubSupport


Steun Eendracht tijdens Rabobank ClubSupport

Eendracht doet ook dit jaar weer mee met Rabobank ClubSupport. Voorheen bekend onder Hart voor Salland! Vanaf 27 september t/m 6 oktober kunt u uw stem uitbrengen. Eendracht zal de opbrengst gebruiken voor onderhoud van instrumenten en het opleiden van de jeugdleden.

Wij zijn een harmonie met als doel samen muziek te maken en te bevorderen dat kinderen en volwassenen in aanraking komen met muziek. 

Vooral voor kinderen is het belangrijk en noodzakelijk dat ze voor hun algehele ontwikkeling samen muziek maken, daarom besteden wij aandacht aan het opleiden binnen de vereniging en zijn wij samenwerking met basisscholen aangegaan om hen kennis te laten maken met muziek. Daarbij zijn de diverse instrumenten voor de hele verenging zeer belangrijk, maar ook duur. Voor investeringen daarin kunnen we ondersteuning gebruiken. 

Lid worden van Rabobank Salland t/m 26 september!

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen.

Lid worden Rabobank Salland

Stemmen

Meer informatie en stemmen

Datum:
27 september 2019 - 06 oktober 2019

Tijd:
Hele dag

Deur open:
-

Entreeprijs:
-

Voorverkoop:
-

Zet in mijn agenda:
Download agenda (ical)

Zet in mijn agenda (Gmail):
Plaats in Gmail agenda

Website:
Meer informatie..