Repetitieavond

Repetitieavond Startorkest & Opleidingsorkest


Op de maandagavond repeteren drie van onze orkesten.  Vanaf 18 uur wordt er volop muziek gemaakt.

18.00 – 18.45 uur: Startorkest
18.45 – 19.25 uur: Opleidingsorkest

 

Startorkest

Dit orkest repeteert als eerste op de maandagavond en staat onder leiding van dirigent Frans Rinsma. Als je al een tijd les hebt mag je in overleg met de docent en de dirigent het samenspelen oefenen in ons startorkest. Dit is een zeer klein orkest waardoor er veel aandacht is van de dirigent voor elke leerling in dit orkest. In dit orkest leer je de beginselen van het samen muziekmaken. Dit orkest is een opstap voor het opleidingsorkest en vervolgens het echte harmonieorkest.

Het laatste kwartier van de repetitie schuiven de muzikanten van ons opleidingsorkest aan en spelen beide orkesten samen nog even.

Repetitie opleidingsorkest

Elke maandagavond repeteert het opleidingsorkest onder leiding van hun dirigent Frans Rinsma. Als je al een tijd les hebt (meestal na ongeveer 1 jaar) mag je in overleg met de docent en de dirigent het samenspelen oefenen in ons opleidingsorkest. Deze groep bestaat uit  leerlingen (jong en oud) die het samenspelen met elkaar leren. Je leert hier naar elkaar te luisteren terwijl je speelt, hoe je bijvoorbeeld de maten moet tellen en wanneer je mag beginnen als je rusttekens hebt. Het opleidingsorkest treedt op tijdens het jaarlijks oliebollenconcert in januari, tijdens het voorjaarsconcert en zomerconcerten.

Datum:
12 november 2018

Tijd:
18:00 - 19:30

Deur open:
17.45 uur

Entreeprijs:
-

Voorverkoop:
-

Zet in mijn agenda:
Download agenda (ical)

Zet in mijn agenda (Gmail):
Plaats in Gmail agenda

Website:
Meer informatie..
Ichtuskerk
Holterweg 108
7429 AH Colmschate
Locatie Ichtus Kerk