Euphoniumblazers en Trombonisten gezocht

Harmonieorkest Eendracht uit Colmschate is met 45 muzikanten een grote Harmonie in Deventer. Het is een 95 jaar jong orkest met een goede mix van jong volwassenen en jeugd, waar ook ouderen zich thuis voelen. Samen gezellig mooie muziek maken is het grote doel.

Nagenoeg alle secties zijn goed tot zeer goed bezet, er is echter  een  probleem in het groot koper, maar één euphoniumblazer en slechts 2 trombonisten is voor dit grote orkest te weinig.  Wij zijn dus op zoek naar koperblazers die zich opnieuw aan hun oude hobby over willen geven. Een voormalige trompettist kan snel een gewaardeerd euphoniumblazer worden. Een eigen instrument is niet noodzakelijk. De repetities zijn op maandagavond in de Ichtuskerk aan de Holterweg 108 in Colmschate.

Kijk op onze website voor meer informatie verder op deze website. Als je interesse hebt of meer wil weten kan je een mail sturen naar secretariaat@eendracht-colmschate.nl of kom op maandagavond tijdens een repetitie luisteren.

Elke muzikant is welkom, maar Eendracht is nu vooral op zoek naar zwaar koper en ook een fagottist wordt ook nog gemist.