Harmonieorkest Eendracht uit Colmschate is met 45 muzikanten een grote Harmonie in Deventer. Het is een 95 jaar jong orkest met een goede mix van jong volwassenen en jeugd, waar ook ouderen zich thuis voelen.

Samen gezellig mooie muziek maken is het grote doel. Nagenoeg alle secties zijn goed tot zeer goed bezet, er is echter een probleem in het groot koper en slagwerk. Maar 1 euphoniumblazer en slechts 2 trombonisten is voor dit grote orkest te weinig. Verder zoeken we een allround slagwerker die percussie leuk vind en ook back up wil zijn van de drummer.

Wij zijn dus op zoek koperblazers en een slagwerker die zich opnieuw aan hun oude hobby over willen geven. Een voormalige trompettist kan snel een gewaardeerd euphoniumblazer worden. Een eigen instrument is niet noodzakelijk. De repetities zijn op maandagavond om 19.30 uur in de Ichtuskerk aan de Holterweg 108 in Colmschate.

Kijk op onze website voor meer informatie: http://www.eendracht-colmschate.nl/. Als je interesse hebt of meer wil weten kan je een mail sturen naar secretariaat@eendracht-colmschate.nl of kom op maandagavond tijdens een repetitie luisteren.

Elke muzikant is welkom, maar Eendracht is nu vooral op zoek naar groot koper en een slagwerker.