Vierhouten – In het weekend van 30 september was het weer zover! Het jaarlijkse jeugdweekend! Samen met jeugdleden van Juliana Almen, Concordia Eefde, Excelsior Warnsveld en Orpheus werd er een heel weekend muziek gemaakt in Vierhouten. 

Deze groep gaat al een aantal jaar mee op kamp en het is ondertussen een jaarlijkse reünie geworden, niet alleen voor de jeugdleden, maar ook voor de leiding. 

Vrijdagavond zijn we de avond gestart met lekker samen eten. Na het eten was het tijd voor de eerste repetitie en een heuse pubquiz gemaakt door twee jeugdleden! De teams waren bloedfanatiek en de resultaten lagen heel dicht bij elkaar. Want wie weet nu wat defenestreren is of hoe je een glijbaantester uitbeeldt? 

Zaterdagochtend was het vroeg opstaan voor het ontbijt en de eerste repetitie! Na de lunch was het tijd om te zwemmen, ook dat vindt iedereen leuk om te doen. Na het patatjes eten hebben we nog een laatste keer gerepeteerd! Dat was toch best zwaar na een hele middag zwemmen. Na het eten ging de karaoke box aan en was het feest! Iedereen die wil mocht een liedje zingen of dansen. Samen hebben we gedanst op de kabouterdans, de macarena gedaan en het vliegerlied mocht natuurlijk ook niet ontbreken! 

Zondagochtend kwam voor sommige deelnemers wel heel vroeg na 4 uurtjes slaap! Na het ontbijt nog een laatste keer repeteren en zorgen dat alle muziekstukken er goed inzitten! Nog even een laatste spel en toen stonden de ouders alweer op de stoep. Die konden we niet laten gaan voordat we lieten horen waar we zo hard op geoefend hebben!

Toen was het weekend voorbij, iedereen naar huis. 

Er is wel een ding dat zeker vast staat, we zien ze allemaal volgend jaar weer. De meest gehoorde afscheidsgroet was: ‘tot volgend jaar! Dan gaan we zeker weer mee!’

En dat komt goed uit, het volgende weekend is op 6,7 & 8 oktober!

Video’s

Foto’s onder de video’s

Bella Ciao
Muse – Uprising
Links Rechts
Ik Ga Zwemmen In Bacardi Lemon
Cup Song

Foto’s