Op zaterdag 12 november 2022 vond in het jubileumconcert plaats i.v.m. het 50-jarige bestaan van Gemeenschaphuis De Kuip in Colmschate. Op deze avond waren er optredens van Orkest Eendracht Colmschate, Popkoor KGC en solisten Marco Mensink (zang), Lisanne Stoelinga (zang) en Gerwin Keizer (mondharmonica).

De avond werd geopend door koor en orkest met I’ve Got The Music In Me. Koor en orkest deden voor de rest nog samen Mother Earth van Within Temptation, Bella Ciao en sloten gezamenlijk de avond af met Iedereen Is Van De Wereld.

Lisanne zong begeleid door Eendracht Mas Que Nada en What A Difference A Day Made. Marco zong begeleid door Eendracht New York, New York en Lisanne, Marco en Eendracht brachten ook nog Hey Jude en Laat Me.

Popkoor KGC bracht o.a. een Motown Medley, Door De Wind, Oceaan en Nothing Else Matters begeleid door hun eigen band onder leiding van dirigent Daphne Luth. Eendracht bracht onder leiding van dirigent Wim de Vries ook nog Ammerland, Paradise By The Dashboard Light en een medley van Ed Sheeran.

Ook werd er deze avond stil gestaan bij het overlijden van beheerder Hans Gerritsen in september dit jaar. Idee, ontstaan aan de bar van De Kuip, was dat Gerwin op mondharmonica begeleid door Hans op piano tijdens het concert ook zou optreden. Echter is een eerste repetitie er nooit gekomen. Op het concert werd Gerwin begeleid door Lisanne op piano.

De avond werd gepresenteerd door voice-over Ingrid Duivenvoorde.

Video’s

Foto’s onder de video’s.

Compilatie 1

Camera/montage: Gerrit Beijers

Compilatie 2

Camera/montage: Gerrit Beijers

Compilatie 3

Camera/montage: Gerrit Beijers

Compilatie 4

Camera/montage: Gerrit Beijers

Compilatie 5

Camera/montage: Gerrit Beijers

Compilatie 6

Camera/montage: Gerrit Beijers

Foto’s