In het weekend van 1,2 en 3 oktober was het jaarlijkse jeugdweekend. De jeugd van Eendracht is samen met jeugd van andere muziekverenigingen een weekend weg geweest. Er is ontzettend veel muziek gemaakt met zโ€™n allen. Er zijn maar liefst 6 muziekstukken ingestudeerd in anderhalve dag.

Naast het muziek maken zijn er twee spellen gespeeld; een heus ballontraptoernooi met rood als grote winnaar en op zaterdag zijn er verschillende groepjes op pad geweest om een heuse fotospeurtocht te lopen door Colmschate. Hierbij konden er door middel van opdrachten letters verdiend worden en met die letters kon het woord staccato gevormd worden, maar wie weet eigenlijk wat dat betekend? In de avond hebben we lekkere pannenkoeken gegeten!

Zaterdagavond was het bonte avond, veel acts waren er niet. Dus hebben we er met zโ€™n allen een feestje van gemaakt. Er is gedanst op de kabouterdans. Er is van links naar rechts gegaan met de Snollebollekes en er is luid meegezongen met ABBA, Queen en nog vele anderen. Zondagochtend moesten we vroeg onze spullen in pakken en zijn we vertrokken naar het zwembad de Scheg. Gelukkig was het perfect weer voor het zwembad en daar is door iedereen super lang gezwommen.

Zondag om 15.00 was het feest weer voorbij en ging iedereen weer lekker naar huis om bij te slapen. Want slapen is niet veel gebeurd dit weekend! Zowel jeugd als leiding heeft enorm genoten en er wordt al weer uit gekeken naar volgend jaar!

Video’s

Foto’s onder de video’s.

Foto’s