Zaterdag 28 november wordt er weer oud papier opgehaald in Deventer Oost en Colmschate, de opbrengst komt ten goede aan muziekvereniging Eendracht uit Colmschate.ย In de betreffende wijken zal in de week voorafgaand aan de actie een flyer verspreid worden.
Vanaf 8.45 uur โ€™s morgens halen een aantal leden, met behulp van vuilniswagens van Circulus, het oud papier op. Het papier dient gebundeld aan de straat te worden gezet.
Muziekvereniging Eendracht bestaat uit verschillende orkesten, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en Het Stijlorkest. De muziekvereniging geeft diverse concerten per jaar. Op 12 december kunt u komen luisteren naar het grootse kerstconcert met koor Op Koers in de Kuip, kaartjes kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar in de Kuip of bij Slagerij Vrielink.
De dag erna is er weer live muziek tijdens de Kerstmarkt op de Flora door het Stijlorkest.
De opbrengst van deze papieractie komt ten goede aan de kas van de vereniging en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld muziek en nieuwe instrumenten.
Het Harmonieorkest repeteert elke maandagavond vanaf 19.30 in het gebouw van SV Helios aan de Corrie Tendeloostraat 4 in Colmschate. Het Stijlorkest repeteert ongeveer eens in de drie weken op vrijdag in buurthuis de Kuip. Ook voor muziekles kun je bij de vereniging terecht. Vind je het leuk om muziek te maken, kom dan gerust vrijblijvend langs om een keer kennis te maken.

Zet u uw oud papier ook weer klaar voor ons?
We horen het graag onderaan deze pagina.