Zin in een avond gezelligheid? Interactie, afwisselende en herkenbare muziek zorgen voor een topavond!
Al 5 jaar muziek met plezier, dat is waar Het Stijlorkest uit Colmschate voor staat. Naast het muzikaal opvrolijken van diverse feestelijkheden in en om Deventer vieren ze nu zelf hun eerste lustrum met een muzikale feestavond op zaterdag 19 november. Er is ruime afwisseling in het muzikale aanbod: Naast het Stijlorkest zelf komen Singer-Songwriter Maarten van Veen, alias de Reisgenoot uit Schalkhaar, doedelzakspeler Jan Flierman en zangeres Marloes Kalma het programma verder opfleuren.
Ook het publiek hoeft zeker niet stil te zitten. Interactiviteit staat hoog bij Het Stijlorkest in het vaandel. Dansen, meespelen met het orkest, een quiz en publiekskeuze van de muziek maken onderdeel uit van de avond. Het Stijlorkest (muziekvereniging Eendracht) is een club van muzikanten met een breed repertoire aan muziek. Ze spelen nummers van vlak na de oorlog tot moderne hiphopliedjes, relaxte reggae en oer-Hollands plezier. Ook laat het orkest horen wat er mogelijk is met zang, accordeon en in bijzondere combinatie met een doedelzak.
De avond begint om 20.30 uur (zaal open 20.00 uur) en na het optreden is er gelegenheid om nog even na te genieten onder begeleiding van live muziek. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
WijDeventer.
Al 5 jaar muziek met plezier, kom op 19 november naar ons feest en vier!
Datum: 19 november 2016
Plaats: Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b, Colmschate
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: 5 euro inclusief een kopje koffie of thee
Kaartjes: Bestellen via www.hetstijlorkest.nl