Op maandagavond 18 januari was er een hele leuke ๐’๐’๐’๐’Š๐’๐’† ๐’‘๐’–๐’ƒ๐’’๐’–๐’Š๐’›, georganiseerd door quizmasters Annienke en Marlies. In totaal deden 24 leden mee in 6 verschillende teams. De winnaars waren team “๐——๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ณ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€”.

Naast dat dit erg leuk en gezellig om te doen was, deden de deelnemers het ook voor een goed doel. De totale opbrengst is uitgekomen op โ‚ฌ233 voor de ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ณ๐˜‚๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐˜€, ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ญ๐—ข๐—”. Wat mooi dat we als orkest op deze manier kunnen bijdragen aan het goede werk dat ZOA doet in landen als Ethiopiรซ. Donaties kunnen gedaan worden via: https://www.raceforrefugees.com/actie/annienke-kingma.

Tevens was het ook erg leuk dat de leden, wel online, elkaar weer zagen. Want helaas liggen sinds oktober vorig jaar de repetities stil. We hopen snel weer samen muziek te kunnen maken. Hieronder een kleine impressie van de pubquiz waarbij de hoofdprijs werd verzorgd door Bakker Lammert.