De organisatie van Eendracht

Alles wordt georganiseerd door het bestuur en verschillende commissies.

Om een vereniging als Eendracht draaiende te houden moet er een hoop werk verzet worden. Dit wordt gedaan door vele vrijwilligers. Zo zijn een groot aantal zaken verdeeld in diverse commissies. Onze organisatie bestaat uit het bestuur, JPC commissie een aantal kleinere commissies. Samen met een aantal andere vrijwilligers wordt zo deze bloeiende vereniging gerund.Β  Naast de onderstaande zijn er meerdere interne commissies.


Het bestuur

Het bestuur van muziekvereniging Eendracht bestaat uit 5 bestuursleden die de belangrijkste kerntaken organiseren. Wilt u contact met ons bestuur kijkt u dan bij onze contact mogelijkheden.

Voorzitter:
Henk Flim

Secretaris:
Pier Miedema

Penningmeester en ledenadministratie:
Marco Huijben

PR en communicatie:
Anneke van der Velde

Materiaal, Jeugd/opleidingen
Trynke Timmermans


De JPC commissie

Sinds 2016 is er een nieuwe commissie die het bestuur ondersteunt. Dit is de JPC ofwel Jaarplanningscommissie. Dit is een combinatie van de oude muziek- en concertcommissie. Deze commissie organiseert in samenspraak met het bestuur alle concerten en activiteiten door het jaar heen. Dus ze bedenken de activiteiten, organiseren de te spelen muziek (in overleg met de dirigenten) en regelen alle randzaken. 

Leden in deze commissie

Peter Houtsma
Marijke de Winter
Annienke Kingma
Rianne Bokdam-Wielink
Roel de Winter
Marco Huijben (bestuur)