Wat staat er op de lessenaar van het harmonieorkest!

Als orkest proberen we een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. Populaire muziek uit de laatste jaren maar ook de lichtere orkestwerken vormen ons repertoire. De muziek die wij maken is leuk voor jong en oud. De leden hebben ook inspraak in de muziekkeuze en kunnen hun ideeën doorgeven aan de commissie. Elke repetitie speelt het harmonieorkest warm met Bach koralen. Hiermee leert het orkest ook om goed na elkaar te luisteren in de vorm van dynamiek en samenspel.

Op het repertoire staan vele muziekstijlen als jazz, big band, werken speciaal voor harmonie, pop, latin, rock en vele andere. Het repertoire passen wij aan, aan de optredens die wij hebben. Zo bieden wij ons publiek altijd een sluitend programma aangepast op de doelgroep. Meerdere keren in het jaar wordt de muziek op de lessenaars vervangen. Wij schaffen zelf onze muziek aan, maar lenen ook muziek bij de muziekbibliotheek Overijssel (PBAM).

Wilt u ons repertoire horen dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen luisteren bij een repetitie of bij één van onze concerten of optredens die te vinden zijn in onze agenda.

Contact opnemen met ons?

Klik dan op één van de onderstaande buttons