Frans Rinsma

Dirigent van ons startorkest en opleidingsorkest

Frans Rinsma dirigent docent eendracht

Frans staat nu al weer sinds begin 2014 voor het opleidingsorkest en leidt inmiddels ook ons opstaporkest. Frans Rinsma (1990) speelt sinds zijn 7e trompet. Hij heeft lessen gevolgd bij Fred Liese op de muziekschool in Deventer. Na de middelbare school heeft Frans aan het conservatorium gestudeerd in Rotterdam en Zwolle. Hier heeft hij trompetles gevolgd van Jan Wessels. Ook heeft hij veel directie lessen gevolgd in Zwolle. Sinds 2014 geeft Frans zelf trompetles en dirigeert hij twee leerlingorkesten. Frans speelt geregeld met diverse (cover) bands en blazers-secties. Ook componeert en arrangeert hij voor diverse orkesten, bands en andere samenstellingen.

Contact opnemen met ons?

Klik dan op één van de onderstaande buttons

Wim de Vries

Dirigent van ons harmonieorkest

Wim de Vries onze dirigent van het harmonieorkest en hij is onze dirigent per 20 augustus 2007.

Wim de Vries (1970) ontving zijn eerste trompetlessen van zijn vader Jaap de Vries. Na het doorlopen van de middelbare school studeerde hij trompet aan de conservatoria van Zwolle, Enschede en Amsterdam. Op het ogenblik dirigeert hij de fanfare Amicitia uit Tilligte en Eendracht Colmschate.
Als natuurtrompettist werkt hij in orkesten als Florilegium Musicum, Combattimento Consort, Het orkest van het Oosten, Concerto Amsterdam alsmede in verschillende ensembles in Duitsland.

Wim staat elke maandagavond op de bok tijdens de repetities van het harmonieorkest.

Dirigent Wim de Vries harmonieorkest eendracht