Arjan Stam

Dirigent van ons startorkest en opleidingsorkest

Dirigent Arjan Stam

Arjan is onze nieuwe dirigent voor ons startorkest en opleidingsorkest per 23 augustus 2021.

Arjan is als trompettist afgestudeerd aan het Artez Conservatorium waar hij lessen volgde bij o.a. Jan Wessels, Rini Swinkels, Jos Verspagen, Bert Pfeiffer en Angelo Verploegen. In de loop der jaren heeft hij gewerkt met veel bands en artiesten, waaronder JazzArt Orchestra, Millennium Jazz Orchestra, Noordpool Orkest, Trijntje Oosterhuis, John Clayton, Randy Brecker, Ack van Rooyen, Eric Vloeimans en diverse popbands en blazerssecties.

Als dirigent is hij naast Eendracht verbonden aan Big Band Apeldoorn en Hanzestad Big Band.

Een aantal van de bands waar hij momenteel vast deel van uit maak zijn Dual City Concert Band, Pulz Jazz Quintet, Mosquito Jazz Quintet, Jazz Moods.

Arjan staat elke maandagavond op de bok tijdens deย repetitiesย van het start- en opleidingsorkest. Arjan is tevens onze koperdocent.

Contact opnemen met ons?

Klik dan op รฉรฉn van de onderstaande buttons

Wim de Vries

Dirigent van ons harmonieorkest

Wim de Vries onze dirigent van het harmonieorkest en hij is onze dirigent per 20 augustus 2007.

Wim de Vries (1970) ontving zijn eerste trompetlessen van zijn vader Jaap de Vries. Na het doorlopen van de middelbare school studeerde hij trompet aan de conservatoria van Zwolle, Enschede en Amsterdam. Op het ogenblik dirigeert hij de fanfare Amicitia uit Tilligte en Eendracht Colmschate.
Als natuurtrompettist werkt hij in orkesten als Florilegium Musicum, Combattimento Consort, Het orkest van het Oosten, Concerto Amsterdam alsmede in verschillende ensembles in Duitsland.

Wim staat elke maandagavond op de bok tijdens de repetities van het harmonieorkest.

Dirigent Wim de Vries harmonieorkest eendracht