Eendracht leegt de blauwe papiercontainers

Muziekvereniging Eendracht haalt al meer dan 30 jaar oud papier op in Colmschate. De eerste jaren  was het nog oud papier en lompen met trekkers en een platte wagen, daarna met perswagens van Circulus-Berkel. Eendracht deed dat 6 keer per jaar in het Essenerveld, Snipperling, Flora en de Bannink. De opbrengst is altijd een welkome aanvulling voor de financiรซn van Eendracht geweest. Afgelopen maart was de laatste keer dat wij met de perswagens oud papier hebben opgehaald.

Het ophalen van oud papier gaat per mei 2021 veranderen in de gemeente Deventer, de blauwe containers zijn geรฏntroduceerd. De oud papier actie wordt, in een iets andere vorm, voortgezet. Eendracht zal de vaste oud papier ophaler worden in het Essenerveld, Colmschate dorp inclusief het deel ten noorden van de spoorlijn en het noordelijke deel van het Roessink.

Elke derde zaterdag van de maand komt Eendracht in samenwerking met Circulus Berkel uw blauwe containers legen. U kunt ze gewoon aan de weg zetten. Houd de website van Circulus Berkel in de gaten voor de exacte tijden en eventueel afwijkende datums rond feestdagen.

Wilt u weten wanneer bij u het oud papier wordt opgehaald?


Dan kunt u dit controleren via onderstaande button. Met behulp van uw postcode en huisnummer.
Hier kunt u dan ook zien of wij dit oud papier ophalen.

Inzameldata 2021

Zaterdag 15 mei

Zaterdag 19 juni

Zaterdag 17 juli

Zaterdag 21 augustus

Zaterdag 18 september

Zaterdag 16 oktober

Zaterdag 20 november

Zaterdag 18 december

Contact opnemen met ons?

Klik dan op รฉรฉn van de onderstaande buttons