Ook dit jaar weer kan je stemmen op Eendracht tijdens Rabo ClubSupport. De leden van de Rabobank kunnen dan stemmen op hun favoriete vereniging/organisatie. Elke stem is ongeveer 5 euro waard. Hoe meer stemmen, hoe meer geld Eendracht krijgt!

Muziek

Eendracht is een muziekvereniging uit Colmschate. Het grootste orkest is het harmonieorkest. Daarnaast heeft Eendracht een startorkest, een opleidingsorkest en gelegenheidsorkest Het Stijlorkest. Wij geven blokfluitlessen en bieden wij diverse muziekopleidingen aan met eigen docenten. Naast muziek maken is plezier in het samen muziek maken erg belangrijk bij Eendracht. De leeftijd van de leden varieert van zoโ€™n 8 tot ruim 65 jaar. Je bent nooit te oud of te jong om het te leren bij Eendracht!

Ons doel

Eendracht wil graag iedereen de mogelijkheid bieden om te ervaren hoe leuk het is om muziek te maken. Door verschillende projecten op te starten binnen onze vereniging, op scholen en in Colmschate willen wij iedereen laten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken en plezier te hebben naast het muziek maken. Wij vinden het leuk om ons enthousiasme over te brengen op andere mensen en zo mensen te enthousiasmeren voor het maken van muziek. Nieuwe (jeugd)leden zijn altijd welkom!

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coรถperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.