Van 28 mei tot en met 5 juni doet Eendracht mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actievoeren.

Eendracht heeft net een periode achter de rug van 7 maanden geen repetities en al meer dan een jaar geen concerten. Gelukkig bleef Eendracht een actieve vereniging en ging het verenigingsleven online verder. Maar gelukkig gaat het nu beter met het coronavirus en mogen we weer samen muziek maken met enige beperkingen natuurlijk.

Steun Eendracht door nu te doneren!

Prins Bernard Cultuurfond Anjeractie QR-code

Steun hiermee niet alleen Eendracht, maar de hele cultuursector!

De QR-code kun je vanuit je bankiersapp scannen en op deze manier een donatie geven.

Anjeractie

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging รฉn voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant รฉn makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.