Muziekvereniging Eendracht heeft een workshop gehouden onder leiding van Monique Braam. Afgelopen zaterdag 29 oktober kwam het orkest โ€™s middags bijeen in het Titus Brandsmahuis. Monique Braam was hierbij aanwezig om aan onze uitstraling te werken: hoe komen we over op het publiek en hoe kunnen we ons hierin verbeteren?
Monique is hiervoor enkele weken geleden al bij een repetitie aanwezig geweest waarbij ze naar het orkest heeft geluisterd, maar vooral gekeken. Tijdens de workshop heeft ze ons verschillende tips en trucs gegeven om ons zo goed mogelijk te presenteren. Ze heeft ons laten ervaren wat er gebeurt als je als stemgroep apart in een zaal gaat staan, maar ook als je als orkest allemaal op een andere plek gaat zitten. Met als gevolg dat we beter naar elkaar luisteren, ons bewuster zijn geworden van de manier waarop we overkomen op ons publiek en weten hoe we plezier kunnen uitstralen.
De workshop werd afgesloten met een stamppottenbuffet van Catering Kookstudio Boschloo. Een goed moment om tijdens een lekker bord eten nog eens na te praten. Na afloop was iedereen het ermee eens: wat hebben we veel geleerd en wat was het een gezellige middag, voor herhaling vatbaar!

2 Replies to “Workshop met Monique Braam”

Comments are closed.